Parkeren

Parkeren

in Maastricht

parkeren tussen de kunst

Parkeren in Maastricht is een hele opgave. Gelukkig beschikken wij over enkele privé parkeerplaatsen. Wij geven u een paar mogelijkheden om te parkeren in Maastricht. Aan u de keuze waar u wilt parkeren.


Eigen Parking

Ons hotel beschikt over enkele privé parkeerplaatsen, 450 meter van het hotel gelegen, op afgesloten terrein. U betaalt per nacht, dus de volgende ochtend bijbetalen is niet nodig. Reserveer tijdig uw parkeerplaats bij Hotel Dis en ontvang bij aankomst een beschrijving en parkeersleutel om de poort te kunnen openen.

€ 18 per nacht (check-in tot check-out)

Q-park Maastricht

Q-park heeft een aantal parkeerplaatsen beschikbaar onderin het Vrijthof of het O.L.Vrouweplein. Deze hebben vaak plaats, maar is de duurste variant van parkeren in Maastricht. De onderstaande links geven de beschikbaarheid aan, check deze wanneer u in Maastricht arriveert!

€ 25 – 35 per nacht

Vrijthof O.L.Vrouwe plein

Hermans park

Het Henri Hermans Park is de goedkoopste variant, echter deze plekken zijn bekend dus vaak bezet. De meeste toeristen en locals kennen deze plekken, dus ben er op tijd bij. Een kleine kanttekening; u moet vroeg in de ochtend bijbetalen.

€ 6-7 per dag (niet 24 uur)

Google Maps